Wild Women Leadership - 8 ugers transformerende individuelt ledelsesforløb

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Ordreoversigt

Skærmbillede 2024-03-14 kl. 10.31.42

Wild Women Leadership - 8 ugers transformerende individuelt ledelsesforløb

Wild Women Leadership er for dig, der er pioner/healer/leder/kunstner/iværksætter, og som ønsker at gøre en forskel i verden!

Kurset formål er: At forløse din feminine skaberkraft og kombinere den med din maskuline energi, så du kan udleve dit sjælskald.


WWL - 7 veje til dit feminine lederskab - Program oversigt

Wild Women Leadership består af et online chakraforløb og 5 individuelle sessioner. Det online forløb er bygget op over din krops 7 chakraer (energicentrer), så du styrker din feminine energi og forener den med din maskuline kraft.

I hvert online modul bevæger du din ind i et nyt chakra i din krop, hvor du forløser din feminine skaberkraft i ugens chakra. 

Under det online forløb har du 5 sessioner med Gry Ravn, som enten kan foregå fysisk på Østerbro eller på zoom.


1. uge/modul - din sjæls intention og sjæls kald med forløbet 

2. uge/modul  - rodchakra - dit feminine fundament - grounding.


1:1 Træningssession på Zoom eller Østerbro med Gry Ravn - Du lærer fysisk at grounde dig selv og finde ro og styrke i følelsesmæssige svære eller stressede situationer.

3. uge/modul  - harachakra/livmoder - din intuitive skaberkraft. Hvordan bruger du din harachakra til at "føde" dit sjæls idéer.

4. uge/modul  - solar pleksus - din værdighed og indre ild - gå efter dit hjerte!

1:1 Træningssession på Zoom eller Østerbro med Gry Ravn - Du lærer at bruge din feminine skaberkraft i din livmoder. Du træner gammel feminine visdom, der handler om at bruge din feminine skaberkraft.


5. uge/modul  - hjerte chakra - din magi og selvkærlighed

6. uge/modul  - halschakra - dit sande udtryk og kommunikation med din intuition og guider

1:1 Træningssession på Zoom eller Østerbro med Gry Ravn - Du lærer at bruge 

7. uge - Tredje øje - din visualiseringskraft og manifesteringskraft

8. uge - Kronechakra - din integration af dit sjælskald og feminine lederskab

1:1 Træningssession på Zoom eller Østerbro med Gry Ravn - Du lærer at bruge din feminine skaberkraft i din livmoder. Du træner gammel feminine visdom i at bruge din feminine skaberkraft.


4 uger efter:

1:1 Træningssession på Zoom eller Østerbro med Gry Ravn - Du lærer at bruge din feminine skaberkraft i din livmoder. Du træner gammel feminine visdom i at bruge din feminine skaberkraft.



Forløbets udbytte:

  • Den første halvdel af forløbet giver du slip på indre følelsesmæssige begrænsninger og tankemønstrer, der begrænser din feminine energi. 
  • Den næste halvdel af forløbet manifesterer og udfolder du dit sjælskald skridt for skridt og integrerer dit feminine lederskab i din dagligdag.

WILD 7 veje til at styrke dit feminine lederskab



Betaling:

Kontakt mig hvis du har behov for at opdele betalingen i to rater eller jeg skal sende en faktura til din leder/virksomhed.

Hvis du er leder for en større organisation og har medarbejdere, hvor vi skal arbejde med organisationens og medarbejdernes potentiale i kombination med dit feminine lederskab, kontakt mig for andre priser. 

gry@gryravn.dk

tlf. 5051 1103

DKK 9.500
Samlet beløb DKK 9.500

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.