12 VILDE DESTINATIONER - DIN ONLINE REJSE HJEM

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Tilføj til din ordre
1bog

Vil du have "En Hyldest til alt i dig" med oveni forløbet?

1bog
Min bog "En hyldest til alt i dig - 12 fortællinger om at finde hjem gennem mørket" er min inspiration til at skabe denne online rejse. Bogen er 12 ærlige fortællinger om forvandle svære følelser til styrker, så vi kan komme tættere på vores vilde sjæl. Jeg skrev fortællingerne og malede malerier for selv at finde hjem efter en krise.  - En smuk gave til dig eller til en, som du holder af <3

Normalpris for bog 229 inkl. porto,- nu kan du får den oveni forløbet for 150,-. Tilbudet gælder kun sammen med forløbet 12 VILDE DESTINATIONER.

DKK 150

Ordreoversigt
hjulguld-LOGO-GULDGRY-edited

12 VILDE DESTINATIONER - DIN ONLINE REJSE HJEM

Kære Rejsefælle

Skal du med på en forvandlende rejse henover julen og ind i det nye år? En rejse gennem 12 vilde destinationer, hvor du rejser tættere på din sjæl. Når du trykker køb har du adgang til din første destination. Efterfølgende vil du i de næste tolv dage modtage en mail med din nye destinationsøvelse. Du har adgang til materialet i 24 dage.


Jeg kan love dig, at det er en kreativ, dyb og forvandlende rejse, som jeg har designet - og jeg glæder mig max til at rejse sammen med dig!

Kærligst

G


DKK 899
Samlet beløb DKK 899

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.